agenda dones gener 2014 barcelona

Ajuntament de Barcelona Dones
Agenda dones Barcelona
GENER 2014Si no vols rebre l'agenda
envia un mail aquí.
* Segona Quinzena
US RECOMANEM
Dimecres, 15 de gener   a les 18 h
Presentació del nou recurs pedagògic: 'La violència vers les dones. La seva representació en la cultura audiovisual'
Encarregat per la Regidoria de Dona i Drets Civils, editat pel CIRD i elaborat per Drac Màgic. Es tracta d'un material didàctic destinat a entendre el paper que tenen els mitjans de comunicació audiovisuals en la representació de la violència contra les dones. És, doncs, un recurs pedagògic que ha de servir per repensar quines imatges rebem, i ser crítiques amb aquelles que puguin generar violència, per tal de seguir configurant un posicionament social que es basi en el principi d'igualtat entre dones i homes, i de dignitat i respecte vers les dones. S'adreça a professionals de centres de formació de persones adultes, amb itineraris recomanats per a professorat d'educació secundària, batxillerat i cicles formatius, i per a professionals d'educació en el lleure.
Lloc: Centre Cívic Sagrada Família. c/ Provença (a la sala d'actes) 480 entl
Organitza: Regidoria de Dona i Drets Civils, Direcció del Programa de Dona i CIRD
Més informació: cird@bcn.cat i T. 932 850 357
Dilluns 27, dimarts 28 i dimecres 29 de gener   a les 20 h
Cicle de Cinema D Barcelona 'La Força del Talent': Projecció de la pel·lícula 'Séraphine'
Direcció: Martin Provost. Any: 2008. País: França. Durada: 125 min. Versió VOSC. Biopic sobre la vida de la francesa Séraphine Louis, més coneguda com Séraphine de Senlis. Malgrat es dedicava a netejar cases, la seva vertadera passió era la pintura i, gràcies a conèixer un marxant alemany fascinat per la pintura moderna i sobretot naïf, aconseguirà ser valorada pels seus quadres tot i que després la Història de l'Art no l'hi concedirà el lloc que li correspondria. El film permet recórrer la singular biografia d'una dona que fou incompresa en el seu moment tot i el seu enorme talent artístic. Presentació dels films a càrrec de Drac Màgic. El cicle continua al febrer els dies 17, 18 i 19 (pel·lícula 'Gala' de Sílvia Munt) i al març els dies 17, 18 i 19 (pel·lícula 'La bicicleta verde' de Haifaa Al-Mansour). Preu 3 euros.
Lloc: Cinemes Boliche. Av Diagonal 508-510
Organitza: Regidoria de Dona i Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració dels cinemes Boliche.
Més informació: cird@bcn.cat i www.bcn.cat/dona
Publicació de les bases al BOPB el proper 20 de gener  
Convocatòria general de Subvencions 2014
El període de presentació de sol·licituds serà entre el proper dimarts 21 de gener i el dijous 6 de febrer de 2014.
Organitza: Ajuntament de Barcelona
Més informació: www.bcn.cat
Propera publicació de les bases del Premi al BOPB  
Premi 8 de Març - Maria Aurèlia Capmany
Més informació: www.bcn.cat/dona
ACTIVITATS CULTURALS
Arts escèniques
Divendres 17 de gener   De 17:30 a 19 h
Taller per a famílies: 'Els valors i la influència de la publicitat en l'elecció de joguines. Les joguines no són sexistes, i tu?'
Taller sobre els valors i la influència de la publicitat en l'elecció de les joguines. En aquesta activitat es vol crear un espai de tertúlia on s'analitzarà com els mitjans de comunicació influeixen en els desigs dels infants i en els de les famílies a l'hora de triar joguines, es debatrà sobre els valors que potencien unes i altes joguines i quines pors i prejudicis tenen, per finalment descobrir com podem educar en la igualtat. Per a totes aquelles famílies interessades en participar, s'oferirà un servei de ludoteca pels infants mentre els pares i mares participen de l'activitat. Places limitades. Cal preinscripció.
Lloc: Centre Cívic Sagrada Família. Gran Via Corts Catalanes 491
Organitza: Centre Cívic Sagrada Família i CoeducAcció
Més informació: www.coeducaccio.cominfantil@ccurgell.cat i casalinfantil@sagradafamilia.net i
Del 23 de gener al 16 de març   a les 18 h
Teatre: 'Dones com jo' de T de Teatre
Autor: Pau Miró. Direcció: Pau Miró. Repartiment: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca. Sinopsi: L'horitzó dels 50 provoca en les dones una certa sensació d'abisme. El tòpic que proclama aquesta societat, basada en el consum i en la imatge, diu que les dones als 50 anys comencen a fer-se invisibles. Elles, les quatre dones de la nostra obra, lluiten contra l'estupidesa i la inèrcia d'aquesta mena de lleis no escrites, però no és tan fàcil com sembla, o com voldrien. Si miren enrere s'adonen que la majoria de somnis que tenien fa vint anys no s'han fet realitat, no poden reclamar enlloc aquest somnis estafats. En el fons el que troben a faltar és una mica d'adrenalina. S'han tornat massa pràctiques. Massa sentit comú. Massa sacrificis. Per sort, l'argument les fa posar en una situació perillosa. Se'n sortiran? Segurament estan més preparades del que es pensen per viure situacions extremes. Són dones fortes, malgrat les seves febleses.
Lloc: Teatre Romea. c/ Hospital 51
Organitza: Teatre Romea i T de Teatre
Més informació: T. 933 097 004 i www.teatreromea.com/ca/ex/900
Divendres 24 de gener   De 17:30 a 19 h
Taller per a famílies: 'Els valors i la influència de la publicitat en l'elecció de joguines. Les joguines no són sexistes, i tu?'
Taller sobre els valors i la influència de la publicitat en l'elecció de les joguines. En aquesta activitat es vol crear un espai de tertúlia on s'analitzarà com els mitjans de comunicació influeixen en els desigs dels infants i en els de les famílies a l'hora de triar joguines, es debatrà sobre els valors que potencien unes i altes joguines i quines pors i prejudicis tenen, per finalment descobrir com podem educar en la igualtat. Per a totes aquelles famílies interessades en participar, s'oferirà un servei de ludoteca pels infants mentre els pares i mares participen de l'activitat. Places limitades. Cal preinscripció.
Lloc: Centre Cívic Urgell. C/ Urgell 145
Organitza: Centre Cívic Urgell i CoeducAcció
Més informació: www.ccurgell.cat/index.php/el-centrewww.coeducaccio.com i infantil@ccurgell.cat
Els dies 25 de gener, 7 de febrer i 7 i 22 de març   Segons sessió
CineRacó : 'Una mirada a la dona a través del cine' dins del cicle "DONA'm'CINEMA",
25 de gener a les 21 h 'Persépolis'; 7 de febrer a les 22 h 'Mulan' (cinekaraoke); 7 de març a les 22 h 'Moolaadé'; 22 de març a les 17 h 'Bajo Juárez' (i cinefòrum de tot el cicle). Gratuït.
Lloc: Casal de Joves Les Corts. c/ Dolors Masferrer i Bosch 33-35
Organitza: Casal de Joves Les Corts
Més informació: T. 932 916 499
Diumenge, 26 de gener   a les 18 h
Reivindicar Alegria: Concert "Rosa Zaragoza"
Espectacle vital i poètic per donar suport a l'associació Canaan. Acompanyament: Dones de la 'Mamá landa mundé'. Guitarra, archilaúd i mandola, Eduard Iniesta. Ballarina, Carolina García. Presentadora: Clàudia Bau. Concert benèfic.
Lloc: Església de Sant Gaietà. c/ Consell de Cent 293
Organitza: Rosa Zaragoza i Església de Sant Gaietà
Més informació: www.santgaieta.org/
Dimecres, 29 de gener   a les 19 h
Cinefòrum: 'Una pistola en cada mano'
Reflexions sobre les noves masculinitats. Intervenen: Dra. Sara Moreno Colom del Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball. Institut d'Estudis del Treball Departament de Sociologia de la UAB. Presenta i Modera: Marina Gallés Clarà, Advocada i Vocal de la Comissió de Dones Advocades. Inscripció on line mitjançant la pàgina web de l'ICAB
Lloc: Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona. c/ Mallorca 283 bxs
Organitza: Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona
Més informació: Comissions@icab.cat i www.icab.cat
Exposicions  
Del 14 de gener al 20 de febrer   de 10 a 14 h
Exposició: 'Itineraris de vida: dones compromeses a Catalunya'
L'exposició recupera i difon la memòria de 12 dones que van ser totalment invisibles i silenciades durant el període de la Guerra Civil i el franquisme. El 14 de gener, a les 18h, a la seu de l'ICD, tindrà lloc una visita guiada a càrrec de Mary Nash, coordinadora de la mostra i catedràtica d'Història de la Universitat de Barcelona.
Lloc: Institut Català de les Dones. Plaça Pere Coromines 1
Organitza: Institut Català de les Dones
Més informació: www20.gencat.cat/portal/site/icdones/menuitem.3a38e16c3889424539a72641b0c0e1a0/?vgnextoid=d6dda42329c7b110VgnVCM1000000b0
Fins el 30 de gener   de 10 a 14 h
Exposició col·lectiva: 'Sensacions'
En les paraules de les autores: 'Les nostres pintures tenen com a objectiu fer volar la imaginació, mostrant el nostre món personal i inspirat en la natura amb les nostres particulars mirades i sensacions'. Artistes: Caritat Soro, Tere Fortuny i Paquita Rivera.
Lloc: Centre Cívic Navas. c/ Navas de Tolosa 312
Organitza: Grup A-4 i Centre Cívic Navas
Més informació: T. 933 493 522
Fins el 31 de gener   de 9 a 14 i de 15:30 a 22 h
Exposició 'Ambiguïtat femenina'
Pintures de Brigitte Travers. Reinterpretació de la plàstica corporal de la dona des del terreny ocult de la sensualitat.
Lloc: Centre Cívic El Carmel. c/ Santuari 27 bxs
Organitza: Centre Cívic El Carmel
Més informació: T. 932 563 333
Fins el 2 de maig   de 19 a 1 h
Exposició: 'El vídeo del minut'
El CCCB ofereix dos espais per visibilitzar la XXI Mostra internacional de films de dones: Una selecció de documentals i un espai monogràfic de l'Arxiu Xcèntric on es visibilitza una experiència en concret relacionada amb pràctiques experimentals en l'àmbit audiovisual dedicat al 'Vídeo del Minut'. Les comissàries de la mostra, la cineasta Virginia García del Pino i la investigadora Elena Oroz, han realitzat una selecció subjectiva i transversal de les peces de les 17 edicions anteriors. Gratuït La Nit dels Museus.
Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. c/ Montalegre 5
Organitza: TRAMA (coordinadora Estatal de Mostres i Festivals de cinema, vídeo i multimèdia realitzat per dones)
Més informació: elvideodelminuto.net/
Lectures i presentacions de llibres
Dissabte, 25 de gener   a les 18:30 h
Tertúlia Literària: 'Mar de mañana' de Margaret Mazzantini
A càrrec de Luisa Fortes. Dos mares, dos fills, dos mons: les dues ribes d'un únic mar. Els camins de l'Angelina i la Jamila mai es creuaran, però les dues teixeixen distints arguments d'una mateixa història.
Lloc: Llibreria Pròleg. c/ Sant Pere Més Alt 46
Organitza: Llibreria Pròleg
Més informació: llibreriaproleg@llibreriaproleg.com
Dimecres, 29 de gener   de 18:30 a 20 h
Dimecres de Poesia
Es llegiran i comentaran poesies de diverses poetes. Un dimecres de cada mes.
Lloc: Espai Francesca Bonnemaison. c/ Sant Pere Més Baix 7
Organitza: Centre de Recerca en Estudi de les Dones (UB)
Més informació: duoda@ub.edu i www.ub.edu/duoda/web/actualidad.php?lang=2%t=1%s=2
JORNADES I ALTRES CONFERÈNCIES
Dijous, 16 de gener   a les 18 h
Conferència: 'La maternitat d'Elna. El bressol dels exiliats'
A càrrec d'Assumpta Montellà, historiadora i autora de la biografia de l'Elisabeth Eidenbenz, fundadora de la maternitat d'Elna. Gratuït.
Lloc: Associació Amics de la Biblioteca Pública Arús. Pg Sant Joan 26
Organitza: Fent Història. Associació Catalana d'Estudis Històrics
Més informació: T. 932 322 404
Dimecres, 22 de gener   a les 18 h
Conferència: 'Què podem aprendre de les dones immigrants'
A càrrec de Viqui Molins i Gomila (teresiana compromesa amb el Raval).
Lloc: Casal de Barri Font d'en Fargues. c/ Pedrell 67-69
Organitza: Col·lectiu de dones en l'Església per la paritat d'Horta
Més informació: fontdenfargues.casal@gmail.com i sites.google.com/site/casalfontdenfargues/
FORMACIÓ
Tallers als PIAD
Del 14 de gener al 18 de març (tots els dimarts)   de 10 a 12 h
Taller: 'De feminitat: Dança oriental mística'
Cal inscripció prèvia al PIAD Sants-Montjuïc. Les participants connectaran amb el seu cos i, en especial, amb la seva feminitat, arrelant-se des de l'alegria, pacificant-se amb elles mateixes i amb el seu entorn. Adreçat a dones que tinguin ganes de descobrir, explorar, experimentar la seva feminitat, compartir en grup, divertir-se dansant, dedicar-se un temps fora de la rutina i de l'estrès. Gratuït.
Lloc: Centre Cívic Casa del Rellotge. Pg Zona Franca 116
Organitza: PIAD Sants-Montjuïc
Més informació: piad_santsmontjuic@bcn.cat i T. 932 918 731
Del 21 de gener a l'11 de març (tots els dimarts)   de 10 a 12 h
Taller: 'Autoestima per a dones'
Cal inscripció prèvia al PIAD Sant Martí. Els sentiments de culpabilitat, vergonya, inseguretat, angoixa i baixa autoestima, desencadenen en complicacions i dificultats per afrontar les relacions a l'àmbit laboral, afectiu, familiar, d'amistat, etc. El taller ajudarà a potenciar els recursos personals i donarà eines per tal d'afrontar l'estrès i els problemes de la vida quotidiana. L'espai grupal ajudarà les participants a escoltar la seva pròpia veu, a estimar-se més i a valorar-ne l'entorn. Adreçat a dones que vulguin treballar en grup per millorar-ne la seva autoestima. Gratuït.
Lloc: Centre Cívic Can Felipa. c/ Pallars 277
Organitza: Organitza PIAD Sant Martí
Més informació: piad_santmarti@bcn.cat i T. 933 077 260
Del 27 de gener al 7 d'abril (tots els dilluns)   de 16:30 a 18:30 h
Taller: 'Autodefensa per a dones'
Cal inscripció previa al PIAD Sants-Montjuïc. Espai on augmentar la consciència tant de la pròpia persona com de l'espai i on potenciar la seguretat física i emocional. Es treballarà al voltant de la percepció, la calma, la intuïció, la consciència de l'espai, la potència física, l'autoconeixement, l'autoestima, etc. Gratuït.
Lloc: Centre Cultural Albareda. c/ Albareda 22-24
Organitza: PIAD Sants-Montjuïc
Més informació: piad_santsmontjuic@bcn.cat i T. 932 918 731
Del 5 de febrer al 12 de març (tots els dimecres)   de 18 a 20 h
Taller: 'Relacions afectives i sexualitat'
Cal inscripció prèvia al PIAD Sarrià-Sant Gervasi. Adreçat a dones que vulguin reflexionar sobre les seves relacions afectives i la seva sexualitat. Les participants parlaran dels vincles afectius que han establert al llarg de les seves vides i de les seves experiències i vivències. Places limitades. Gratuït.
Lloc: Centre d'Atenció Primària Adrià. c/ Vallmajor 34 bxs
Organitza: PIAD Sarrià-Sant Gervasi
Més informació: piad_sarriasantgervasi@bcn.cat i T. 932 002 602
Del 3 al 31 de març (tots els dilluns)   de 19 a 21 h
Taller de feminitats: 'Dansa oriental mística'
Cal preinscripció prèvia al PIAD Sarrià-Sant Gervasi. Adreçat a dones amb ganes de descobrir, explorar, i experimentar la seva feminitat, de compartir en grup, divertir-se dansant i de dedicar-se un temps fora de la rutina i de l'estrès. A càrrec de Nuur Ydalga. Places limitades. Gratuït.
Lloc: Espai Putget. c/ Marmellà 13
Organitza: PIAD Sarrià-Sant Gervasi
Més informació: piad_sarriasantgervasi@bcn.cat i T. 932 002 602
Altres tallers
Del 14 de gener al 18 de març   de 18 a 19 h
Taller: 'Defensa personal per dones'
Cal inscripció prèvia. Les participants aprendran a contrarestar les agressions més habituals. Preu 50.08 euros. No cal tenir cap preparació física prèvia. Places màximes: 12
Lloc: Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart. Comandant Benitez 6
Organitza: Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart
Més informació: www.ccperequart.com
Del 14 de gener al 18 de març   de 18:30 a 20 h
Taller: 'Ioga per a embarassades'
Cal inscripció prèvia. Adreçat a dones embarassades des de les 15 setmanes de gestació fins a la fi de l'embaràs. A càrrec d'Uxue Otaola. Taller de pagament.
Lloc: Centre Cívic Sagrada Família. c/ Provença 480 entl
Organitza: Centre Cívic Sagrada Família
Més informació: www.ccsagradafamilia.net
PRE-INSCRIPCIONS
Quatre sessions els dijous 23 i 30 de gener i el 6 i el 13 de febrer   de 16 a 20 h
Curs: 'Violència de gènere: Prevenció, atenció i recuperació. Intervenció a través de l'art'
Objectius: Explorar vivencialment els mites i imaginaris que travessa la realitat de la violència. Conèixer recursos per a la intervenció artística en l'àmbit de treball. Reflexionar sobre les implicacions ètiques de la intervenció per la igualtat. Oferir un espai de reflexió i cura a professionals que treballen en l'àmbit de la igualtat. Metodologia: Tractament teòricovivencial dels continguts a través d'exercicis corporals, plàstics i teatrals. Espai de creació artística col·lectiva continuada durant les sessions, utilitzant els elements treballats. Docent: Esther Pardo Herrero. Sociòloga. Màster en Artteràpia Transdisciplinària i Desenvolupament Humà (ISPA), Curs d'Especialització en Supervisió i Professionalització en Artteràpia, (ISPA). Preu 120 euros. Cal preinscripció. Durada 16 hores.
Lloc: Institut de Sociologia i Psicologia Aplicades. c/ Amigó 19 entl L
Organitza: Institut de Sociologia i Psicologia Aplicades (ISPA)
Més informació: ispa@ispa.es i www.ispa.es
PREMIS I CONVOCATÒRIES
Fins dijous, 30 de gener  
Convocatòria: 'Ajuts a la Recerca Francesca Bonnemaison 2013 en igualtat d'oportunitats i gènere'
Obert el termini de presentació de sol·licituds en la seva desena edició. La convocatòria té per objecte donar suport a investigacions que obrin noves línies de treball per impulsar les polítiques locals d'igualtat i desenvolupar eines per aplicar-les a nivell local. En aquesta edició es volen fomentar la investigació i les eines d'interès públic o social que tinguin per finalitat el disseny i la viabilitat de la implementació de polítiques d'igualtat de gènere, a nivell municipal. Podeu consultar les bases al web de l'Oficina de Polítiques d'Igualtat i Drets Civils.
Lloc: Espai Francesca Bonnemaison. c/ Sant Pere Més Baix 7
Organitza: Àrea d'Atenció a les Persones, Oficina de Polítiques d'Igualtat i Drets Civils
Més informació: www.diba.cat/web/dones/recerca
Fins el 31 de gener  
VII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere
El Premi té com a objectiu distingir els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits i animar els/les periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre la feina que es realitza en defensa de la igualtat de gènere. El jurat valorarà la qualitat professional dels treballs i l'originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica. Els treballs que en resultin guanyadors seran promocionats. Consulteu les bases en el document adjunt.
Organitza: Ajuntament de Lleida, Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat i Col·legi de Periodistes de Catalunya Lleida
Més informació: www.paeria.es/arxius/PremisConcursos/Document_423_561.pdf
Oberta la recollida de treballs fins el 9 de febrer. LLiurament de premis el 6 de març.  
14è premi de relats curts: 'Relats en femení'
Els treballs que optin al premi hauran de ser originals inèdits, de creació pròpia i que no hagin estat premiats anteriorment. Poden estar escrits en qualsevol de les dues llengües oficials: català o castellà. Cada participant podrà presentar com a màxim dos treballs, que es remetran per separat. Es poden presentar treballs per a qualsevol de les categories següents: Prosa en català o castellà, Categoria Jove (de 16 a 25 anys), prosa en català o castellà, Categoria Adults (de 26 anys endavant). Temàtica lliure.
Lloc: Centre Cívic Sagrada Família. c/ Provença 480 entl
Organitza: Centre Cívic Sagrada Família
Més informació: www.ccsagradafamilia.net i www.ccsagradafamilia.net/fitxaCultural?id=535
Fins el 14 de març a les 7 del vespre  
13è Concurs Literari Sant Jordi. Xarxa de Dones de 50 i Més
Certamen obert a tothom i a totes les edats. Els treballs podran ser en prosa o en vers, en català o en castellà. Primer premi: 100 euros (poesia i prosa), segon premi: 65 euros (poesia i prosa). Els treballs es podran presentar a la seu de l'entitat Xarxa de Dones de 50 i més, o a la secretaria del Casal Joan Casanelles.
Lloc: Xarxa de Dones de 50 i Més. c/ Concili de Trento 15-35
Organitza: Xarxa de Dones de 50 i Més
Més informació: xarxa50imes@hotmail.com, T. 933 562 233 i T. 606 099 684
Data límit d'enviament dels treballs: 2 de maig de 2014  
El vídeo del minut. Convocatòria 2014: 'Cossos'
Es tracta d'una invitació a totes les dones per a que visibilitzin el seu punt de vista utilitzant el registre audiovisual. Enguany el tema de la convocatòria és 'cossos'. Pensar i representar els cossos per pensar i representar, al seu torn, els discursos que els envolten, els codis i les coordenades que els emmarquen. La proposta vol reflectir les vivències de les dones al voltant dels cossos i la constant negociació amb l'entorn econòmic, social i cultural. Consulteu les bases al web.
Organitza: TRAMA Coordinadora Estatal de Mostres i Festivals de cinema, vídeo i multimèdia realitzats per dones.
Més informació: www.dracmagic.cat/ca/activitats/el-video-del-minut-2014-cossos-92.htmelvideodelminuto.net/ ifestival.movibeta.com/web/controllers/siteController.php
ALTRES ESDEVENIMENTS D'INTERÈS
Dimecres, 22 de gener   Consulteu horari
Homenatge i reconeixement a les associacions de dones de Catalunya
Presideixen: La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, acompanyada de la presidenta de l'ICD, Montse Gatell. Acte d'homenatge i reconeixement públic que el Govern de la Generalitat ret a les associacions de dones que durant l'any 2013 van complir 25 anys de trajectòria en favor de l'apoderament de les dones. Les entitats homenatjades enguany són: Associació de Dones Taxonera-Penitents (Barcelonès), Agrupació Cultural de Dones de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental), Associació de Dones Independents de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Centre de Cultura Popular l'Amistat-Sagrada Família de Manresa (Bages),·Associació de Dones de Corbins - ADOCOR (Segrià), Associació de Dones de Gimenells (Segrià), Associació de Dones Endavant de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), Grup de Dones d'Ulldecona (Montsià),·Associació per a la Promoció de la Igualtat Social - APPIS (Barcelonès), ·Associació Catalana de Puntaires (Barcelonès).
Lloc: Institut Català de les Dones. Plaça Pere Coromines 1
Organitza: Institut Català de les Dones
Més informació: www20.gencat.cat/portal/site/icdones/menuitem.4b491b5fa301c8a439a72641b0c0e1a0/?vgnextoid=bfbfd79f75585310VgnVCM2000009b0
Ajuntament de Barcelona Dones
CIRD. Centre d'Informació i Recursos per a les Dones
Regidoria de Dona i Drets Civils
Carrer Camèlies 36-38
Barcelona
Tel 93 285 03 57
cird@bcn.cat
www.bcn.cat/dona
Si no veu correctament aquest e-mail cliqui aquí.

En compliment del que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals a partir de les quals ha rebut aquesta informació formen part del fitxer de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona amb nom “Suport a la no Discriminació i Polítiques d’Igualtat”, amb la finalitat de difondre informacions d’interès referents a les polítiques de dones. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a l'Ajuntament de Barcelona (Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona).
Pot posar-se en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar qualsevol observació a l’adreça de correu electrònic cird@bcn.cat.