8 de març dia de la dona barcelona

a les 18.30h a Pça Universitat 
 
Manifestació (primer bloc no mixt)


+ info:

@feministesbcn

Maite Fandos i Payà, Tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i Francina Vila i Valls Regidora de Dona i Drets Civils, es complauen a convidar-vos, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, a l’acte de lliurament del XXVIII Premi 8 de Març Maria Aurèlia Capmany: Fem memòria, les oblidades en la Història, que tindrà lloc el dimecres 5 de març, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural, plaça Comercial núm. 12.
En el decurs de l’acte es reconeixerà a Núria Sales i Folch i a l’Encyclopaedia Britannica la labor de visibilització de les dones. Tot seguit es presentarà el llibre Les dones del 1714, de Patrícia Gabancho, i s’inaugurarà l’exposició "Dones del 1714". Al llarg de l’acte actuarà la soprano Isabel Ricciardi di Gaudesi, amb l’acompanyament al piano de Josep Buforn.
Acte de Presentació del Projecte Minerva (el web de les dones creadores de Gràcia).
Dia: divendres 7 de març
Hora: 19:30 h
Lloc: Sala Mezanina, situada al carrer Ramón y Cajal, 2
Coneixerem el web i compartirem una estona amb les creadores de Gràcia. Gaudirem de la poesia, la interpretació, la música, la gastronomia, la pintura i  la dansa que elles ens oferiran.
Acte pensat per mostrar el potencial pluridisciplinar i el dinamisme de les artistes del districte de Gràcia.
Amb la col·laboració d'Imma Colomer (actriu), Olga tragant (ballarina), Alba Tor (música),  Marta M. Bruix (artista platica) i d'altres artistes plàstiques que cedeixen alguna de les seves obres per poder-les exposar.
Acte: Cicle de Cinema D Barcelona 'La Força del Talent': Projecció de la pel·lícula 'La bicicleta verda'.
Dies: Dilluns 17, dimarts 18 i dimecres 19 de març.
Lloc: Cinemes Boliche, Av Diagonal, 508-510
Hora: 20 h
Preu: 3 euros.
Direcció: Haifaa Al Mansour. Aràbia Saudí- Alemanya, 2012.
Wajda és una nena d'onze anys que viu en els suburbis de Riad (Aràbia Saudí) el desig de la qual  és tenir una bicicleta, però en el seu context no està ben vist que les dones en tinguin. El film mostra com els desitjos més innocents esdevenen veritables aspiracions  de llibertat dins d'un sistema totalitari, vist a través de la vitalitat d'una nena que conjuga al mateix temps innocència i valentia.  
Ben cordialment,
Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD)
Regidoria de Dona i Drets Civils
Ajuntament de Barcelona
Camèlies, 36-38
08024 Barcelona
T. 932 85 03 57
cird@bcn.cat
http://www.bcn.cat/dona


Avís Legal: En compliment del que estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals a partir de les quals ha rebut aquesta informació formen part del fitxer de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona amb nom “Suport a la no Discriminació i Polítiques d’Igualtat”, amb la finalitat de difondre informacions d’interès referents a les polítiques de dones. D'aquesta manera, li informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a l'Ajuntament de Barcelona (Pl. Sant Jaume, 2, 08002 Barcelona). Pot posar-se en contacte amb nosaltres per fer-nos arribar qualsevol observació a l’adreça de correu electrònic cird@bcn.cat.