debat sobre feminisme la llamborda 13 març

http://sevaarmarlagorda.wordpress.com/


El dijous 13 de marça les 18:30* 
CSO La LLamborda (c/ Amícar, 125, Maragall), 
us convidem al taller/ debat: 
Un diàleg al voltant del feminisme i la diversitat funcional REFLEXIONS SOBRE UNA INTERSECCiÓ NECESSÀRIA



Mitjançant aquesta activitat busquem posar en diàleg veus de dones que articulen les seves lluites al voltant de la diversitat funcional; dones que parlen en primera persona i des dels seus cossos.
Partim d’entendre el nostre propi cos com a espai d’activació politica i, des d’aquest lloc, volem reflexionar juntes sobre la intersecció feminisme i diversitat funcional, apostant per tornar-nos més visibles, desobedients, dissidents de la norma que ens imposa una societat que estandaritza i controla cossos i desitjos; que defineix el que és bell i el que és sa.
Comptarem amb una primera part d’intervencions curtes per part de les companyes convidades per, a continuació, donar pas al debat, on ens proposem pensar col·lectivament, sumant forces i forjant aliances més poderoses i empoderants.
Donem les gràcies a les companyes Sole, Marga, Montse, María, Patri i Montse per aceptar el convit i fer possible aquest espai.
*Es recomana puntualitat per fer més enriquidor el debat posterior. Tot i així, l’espai estarà obert per a què us incorporeu lxs que no pugueu arribar a l’hora.