19 FIRA PER LA TERRA 26 27 abril #ciutadella

FIRA PER LA TERRA 201419ena. FIRA PER LA TERRA - MERCAT DE LA TERRA
Parc de la Ciutadella i Passeig Lluís Companys
26 i 27 d'abril de 2014

La Fira per la Terra - Mercat de la Terra és una activitat organitzada a la ciutat de Barcelona per l'Associació Dia de la Terra - Catalunya.
La Fira per la Terra - Mercat per la Terra ni és una fira qualsevol ni és un Mercat qualsevol, ni vol fer la competència a cap fira concreta, ni a cap mercat concret. La Fira per la Terra - Mercat de la Terra és una trobada d'entitats de tota mena per cridar l'atenció de les agressions que la societat moderna fa als sistemes naturals i socials i per proposar formes de comportament respectuosos, cooperatius i solidaris. 
La Fira per la Terra - Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis realitzats amb respecte a les persones i als sistemes naturals, que són la base perquè els humans puguin disposar d'un nivell de vida digne.
Totes les entitats que vulguin participar a la 19ena Fira per la Terra - Mercat de la Terra han d'haver signat el document 'La Carta de la Terra'.
- Si és la primera vegada que es participa, descarrega-la, llegeix-la amb deteniment, signa el full d'adhesió i envia'l a Bustia Verda, c/o Dia de la Terra, Apartat de Correus 10095, 08080 Barcelona, Catalunya.
Si ja s'ha participat en anteriors edicions de la Fira per la Terra - Mercat de la Terra i ja s'ha signat la Carta de la Terra, s'ha d'enviar a Dia de la Terra, un informe de les activitats realitzades l'any 2013 per honorar els compromisos de la Carta de la Terra.
La Fira per la Terra - Mercat de la Terra no permet la participació de persones i/o entitats que practiquin la reventa de productes de consum. En canvi la Fira per la Terra - Mercat de la Terra dona suport a tota mena de producció artesana local respectuosa amb les persones i la natura. 
Per poder participar a la Fira cal haver llegit i acceptat les Normes de funcionament de la Fira per la Terra - Mercat de la Terra vigents. Per descarregar les Normes, clica ací