filmoteca div 6 Féminin/Féminin' + Thank God I'm a Lesbian

Sessió doble: 'Féminin/Féminin' i 'Thank God I'm a Lesbian'

Una sessió doble amb films arribats de l'altra banda de l'Atlàntic, concretament de Canadà i els EUA, i que exploren la diversitat del món lesbià.
Apta per a tots els públics
Dv, 06/06/2014 - 22:00 h.
Sala Chomón
Imatge
Féminin/Féminin
Chloé Robichaud
Canadà
2014
francès
VOSC
15'
35 mm
El primer episodi de la sèrie web 'Féminin/Féminin' reflecteix, a través d’escenes quotidianes i d’entrevistes, entre la radiografia i la caricatura, les diverses realitats de la comunitat lesbiana quebequesa.
L'episodi retrata les identitats de les protagonistes en una frontera entre la realitat i la ficció, entre la radiografia i la caricatura. La sèrie, dirigida per Chloé Robichaud (Sarah préfere la course, 2013), consta d’un únic capítol i s’està microfinançant a través d’Internet per tal de garantir-ne la continuïtat.
Thank God I’m a Lesbian / Gràcies a Déu sóc lesbiana
Dominique Cardona, Laurie Colbert
EUA
1992
anglès
VOSC
62'
Blu-ray
Documental que explora la diversitat del món lesbià i indaga sobre el significat de les eleccions personals i les definicions de la mateixa identitat. Un clàssic de la Mostra.
Realitzat a partir de les aportacions de les diferents dones entrevistades, el film ofereix una excel·lent oportunitat per debatre una sèrie de qüestions que, tot i pertànyer sobretot a l’àmbit privat, afecten també l’àmbit del polític. Un clàssic de la Mostra.