docuforum les nostres energies PEP sant marti 25 febrer 19h

Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!
Com sabeu formem part del Pla d' Energia Participatiu, aquí us deixem 2 activitats que organitzem conjuntament: DOCUFÒRUM i la 5a TARONJADA RESILIENT (ens trobem als tarongers darrere de l' Escola Els Porxos a les 11h.) i per últim, si voleu estar al tant del que passa al barri i fer arribar les vostres preguntes, suggeriments... directament al Regidor del Districte i als tècnics i tècniques de l' Ajuntament us recomanem assistir al Consell de Barri.
Ens agradarà molt trobar-nos en algún dels tres events!
                                Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí 




Benvolgudes amigues i benvolguts amics del Pla d'Energia Participatiu!

Aquesta última setmana de febrer tenim dues interessants activitats del PEP que no us heu de perdre. Esperem que us agradin i vulgueu venir!

DOCUFÒRUM


Dimecres 25 de febrer a les 19h al Centre Cívic Sant Martí tenim una nova sessió de docufòrum!

En aquesta ocasió projectarem "Les Nostres Energies", un documental produït per Enginyeria Sense Fronteres i comptarem amb la presència de Raül Cambeiro, voluntari d'aquesta ONG i que ha format part de l'elaboració del documental. 

5a TARONJADA RESILIENT


Dissabte 28 de febrer a les 11h ens trobarem als taronjers a prop de la cantonada C/Concili de Trento amb C/Julián Besteiro.

I després farem un dinar "de traje" a la Plaça Soledad Gustavo aproximadament a les 14h. A més, qui es vulgui quedar farem la melmelada a la tarda!!

Per llepar-se els dits!
A més...

CONSELL DE BARRI



 El Consell de Barri és l'espai de participació més proper que té el veïnat per poder informar-se i opinar sobre les qüestions més importants que afecten la vida del barri. En les seves sessions es debat sobre els plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri, a partir de la informació i les opinions de tots i totes les assistents. Els acords i les propostes dels Consells de Barri es transmeten als òrgans pertinents de l'Ajuntament per tal que hi donin resposta.

Consell de Barri de Sant Martí de Provençals que tindrà lloc el 
dimarts 24 de febrer del 2015 a les 18:30 hores al Centre Cívic Sant Martí  ( C/ Selva de Mar nº 215 ) amb el següent ordre del dia:
 

 

1ª part

· Explicar seguiment de les obres de Remodelació del C/Selva de Mar des de la Rambla Guipúscoa fins la Gran Via.


2ª part

· Torn obert de paraules.