Ateneu Popular El Rec avis desallotjament imminent

Ateneu Popular El Rec 
avis desallotjament  imminent 

Benvolgudes i Benvolguts,

Els col·lectius que són membres de l'Ateneu Popular El Rec ens fan arribar aquest correu per a difondre'l entre les entitats i veïnat del barri. Aquí us l'adjuntem:

Benvolgudes entitats del Fort Pienc, 


Des de l’Ateneu Popular El Rec us volem fer coneixedores de l’actual situació d’imminent desallotjament que estem patint.

Com bé sabreu, el teixit associatiu juvenil del Fort Pienc vam decidir, ja fa més de dos anys, okupar una antiga seu de Bankia per desenvolupar els diversos projectes i construir-hi l’actual Ateneu Popular. 

Per la manca d’espais per al jovent del barri i pels preus abusius del mercat immobiliari, vam defensar i defensem obertament l’okupació d’espais en desús per desenvolupar l’activitat delteixit juvenil del Fort Pienc, especialment els d’aquells monstres immobiliaris i financers que han estat repetidament rescatats amb els nostres diners mentre ens fan fora de casa quan no els la podem pagar i han perpetuat la precarietat, obtenint beneficis estratosfèrics any rere any.

A dia d’avui, considerem que la pugna és clara: o els interessos de Bankia o els interessos del jovent del barri!

En el comunicat que us adjuntem us expliquem de forma més extensa l’actual situació, però ens adrecem a vosaltres per tal de demanar-vos l’adhesió a la campanya de suport.
Adherir-se a aquesta, no té cap implicació directa més enllà d’expressar que comptem amb el vostre suport i poder-ho expressar també en el material gràfic que editem.

Què podeu fer les entitats i persones que ens volen recolçar i evitar el desallotjament del REC?
 
1.     Enviar al correu indicant si esteu d’acord amb la campanya. Això ho utilitzarem per mostrar el suport que donen les entitats a la permanència del Rec al barri. bdtdretafortpienc@gmail.com
 
2.     Utilitzar les etiquetes#Recsistència #BancObarri a les xarxes socials com Facebook o Twitter per difondre la situació.
 
3.     Difondre : 
uiiix que començarà una guerra al meu barri!!!